? ??????????????Love in the Fields? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 643 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????botanical evolution? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 876 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

me..myself & i...

me..myself & i...
a simpLe perSon wIth eXtra cheeSe smiLe... OrG cKp MuLOt aKu puaKa*** oRg kata best JadiK aKU*** OrG kata aKu aNaK orG kaYa*** OrG seLalU liHaT aKu sebaGaI roLe moDeL*** orG taw aKu good in havinG relatioN*** tapI, pernaHkaH orG2 itU dtG daN bertanYa pada aKu tentanG mcm MaNa periTnya aKu jalaNi kehiduPan aKu***?!!! KalaU laH orG2 yG bertanYa itU taHu...~~~!

Wednesday, November 4, 2009

borinK + NgantOk = NyampaH..!!

oit....



so letih la todaY... dunno what to do... my selimOt klu ade muLot, dah lama dia akan mencarOt kt i... coz i asyiK lepaK je atas katil nie....tetiba tingat lak lagu2 raya....tah hantu ape yg merasOk,..hantU raYa kot... aKu menyanyi lagu2 raya.... lagu pilihan...tetap laGu cT...!! hehehehe.. aKu nyanyi ikot sedap mulOt aku je... klu cT ade kt sebelah...nescaya dia piat telinga aku...



dVd nie beli masa raya ariTu.. utK persembahan Sambutan Raya koleJ... yg bawah tu cOmforter geBu aKu....

x abeh ngan nyanyian secara acapella..aku pulun layan dvd lagu raya ct lak... my lappy kt sebelah je.... dvd pun ade, ape lagik... berkaraoke bagai la... well, tu je kot xtvt pg hingga ke ptg... bebudak blok nie pun cam dh nyampah nk layan i... diorg akan memekakan telinga diorg yg dh mcm gajah afrika tu... uolZzzZzzzzZ, sorry ek... tahan je la...sabar tu separOh daripada iman...


byee...!!

0 comments: