? ??????????????Love in the Fields? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 643 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????botanical evolution? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 876 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

me..myself & i...

me..myself & i...
a simpLe perSon wIth eXtra cheeSe smiLe... OrG cKp MuLOt aKu puaKa*** oRg kata best JadiK aKU*** OrG kata aKu aNaK orG kaYa*** OrG seLalU liHaT aKu sebaGaI roLe moDeL*** orG taw aKu good in havinG relatioN*** tapI, pernaHkaH orG2 itU dtG daN bertanYa pada aKu tentanG mcm MaNa periTnya aKu jalaNi kehiduPan aKu***?!!! KalaU laH orG2 yG bertanYa itU taHu...~~~!

Saturday, November 7, 2009

Casa ImpiaN... gitoOOOooooOooOoO...

hi semua...



ari nie kan... got a task from my brother.. he asked me to refurnish his living rOOm.. tah ape la yg dia nampak kt diri aKu nie sehingga dia memberi task yg sedemikian rupa.. aku terima tanpa banyak tanye since dia offer to belanja my lunCh... heheheh..



letih oOOOoOoOOo... but seronok dpt menhiaskaN umah dia.. bini dia ade kursus kt Johor, sO akU dengan penuh kehebatan, menjadi EriC Tan.... pengacara Casa Impian... (tapi aku x la botak seperti makhluk ittew...) but b4 tat, aBg aKu bawak g REstoRen Beriani Gam...aku mkn kambIng je...x ambik nasik atas alasan nk diet... dietkah?? uhuhu...






erM, letih je... tapi sgT memuaskan kan? erm, semua perabot tu baru beli n da cermiN..berjaya!
erM, mlm nie lepak kt Jaxa je... mkn Koaw Teow HonG koNG... pasTu cadanG nk g karaOke, tp x jadi sbb.., ade la sbb2 tertentu... kuikuikui.. sOK best, sbb pagi2 nk g TesCo KajanG n beli baraNg2 nk masaK westErN... feLO2 n Jaxa & kengkawan Jaxa nk mkn... moteppPpP aku d pilih sebagai ChEf??? Ya..!!! sbb aKu ade pengalaman katanyeww.... kata Cik Ila yG berpOOOky lembU ittew... benCi la... penat la sOk nampaknye.. tapi, kengkawan punya pasal... xkesah sgt!!
Antara menu2 nya adalah...
a) AyaM PangganG yg akan d bahagi kan kepada 4 bahagian jah... nk bakar 5 ekor.. for 20 persons...
b) PiZZa... beli kt TeSco je.. 5 talam...talam??
c) Macaronni Cheese.... hurM.. sedap kan?
d) Spaggeti BoloGnese... erM, kuah daginG mushRooM PregO..
e) Scallop Fruit GardeN SalaD ....yg bestnye, aku nk bOh strawberi n berries kt dalam bende tur.. durian? uhuhuh, moteeepppp sgt!
f) weDgeS bergravvy Thousand Island...!
ok x?... dan setentunya akan mengambil keseluruhan hari Ahad aku... lots of work to b done tomolo... nk perap ayam lagik, nk wat gravy lagik, nk panggang bagai lagik.. hurM, harap2 ade la kitchen helper mantOp..!! sOk cam biasa, aku akan melantik jawatan2 tertentu bagi membantu aku... 1st cook, 2nd Cook, Junior Chef, Senior Chef, Executive Chef, Sous Chef dan Chef de Party... dan setentunya, aku la IroN CheF...! huahuahua... harOs la aku yg best!!
k la.. nk tito awal mlm nie.. sOk ade nk bangun awal... sO, c ya.. nnt beta posT ek xtvt sOk.. bye..!! niteZZzzzZZZzZ....

0 comments: