? ??????????????Love in the Fields? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 643 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????botanical evolution? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 876 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

me..myself & i...

me..myself & i...
a simpLe perSon wIth eXtra cheeSe smiLe... OrG cKp MuLOt aKu puaKa*** oRg kata best JadiK aKU*** OrG kata aKu aNaK orG kaYa*** OrG seLalU liHaT aKu sebaGaI roLe moDeL*** orG taw aKu good in havinG relatioN*** tapI, pernaHkaH orG2 itU dtG daN bertanYa pada aKu tentanG mcm MaNa periTnya aKu jalaNi kehiduPan aKu***?!!! KalaU laH orG2 yG bertanYa itU taHu...~~~!

Wednesday, November 4, 2009

Fake my Pic..!

hai....


hurm, xde keja mlm2 buta cam nie membuatkan aku lebih kreatif dalam menghasilkan bahan yang xde pekdah... tah cam mane ble dpt satu web nie yg ble transform dan edit image... aku ape lagik, terus je meng'edit' pic aku.... lets fake my pic....




its for yearbook actually... patern n example given semuanya ciri2 mat salleh.. aku nk gak tgk muke aku klu d padankan dgn rambut gaya mat salleh... sO, dgn kegigihan yang melampau2, aku pun wat la eksperimen... nie la jadinye...





yg nie nampak cam org xde pedoman idOp... hishhhh..pening la klu rambOt panjang cam tur..






yg nie nampak cam CEO syarikat... hurm...



yG nie nampak cam pengurus sukan.. klu g Manchester United...senang2 je dpt jadik pengurus pasukan bola MU...




yg nie dah mcm herO hindustan...! bapaK Hitrik Roshan..~





yg nie cam ensem sket kan...? cam mat salleh 60's..


nie la pic aku yg d gunakan utk proses mengedit.... erM, yg ori lebih comeL kan?



sO, gito lah jadinye.... hehehehe, ade gak r aku tunjuk kt bebudak jaksa n kengkawan.. semuanya menyedekahakan senyuman yg sinis...ade plak yg jealous..! maklum la, klu aku jadik mat salleh, ensem rupanya... kuikuikui...





"aBg ata berangan......." teriak Raihan, gadis monteL berbadan cempedak...





"at least, berangan2 pun....aku xde la nk jadik sarOng nangka..." jawabku dgn penuh sopan ala2 gadis timur...





well, sok ingat nk g membeli belah sket... yg penting nk g cinema negok muvie... n sumore... nk matekedarah steak kt Tasik Idaman...klu xdpt makan bende tu... aku nk g Johnny's... makan steamboat... uolZzzzZzZzzz, x sabar nk tgu raya haji... sbb my siblings nk berkumpul kt umah i n nk g Genting... uhuhuh, gembiranya... bilik dah tempah... 4 rooms total.. semua adek bradek aku dah kawen... Onn bawak kawan dia... aku? hurM, xkan nk tido sorang2 dalam bilik nnt kan? sejOk oOooOoooo kt atas sana... sO, kene ade org pelOk2 sket... cane? uhuhuh... lets tink bout it sOk pagi...





nitesXXxXxxxXX....!!!



0 comments: