? ??????????????Love in the Fields? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 643 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????botanical evolution? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 876 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

me..myself & i...

me..myself & i...
a simpLe perSon wIth eXtra cheeSe smiLe... OrG cKp MuLOt aKu puaKa*** oRg kata best JadiK aKU*** OrG kata aKu aNaK orG kaYa*** OrG seLalU liHaT aKu sebaGaI roLe moDeL*** orG taw aKu good in havinG relatioN*** tapI, pernaHkaH orG2 itU dtG daN bertanYa pada aKu tentanG mcm MaNa periTnya aKu jalaNi kehiduPan aKu***?!!! KalaU laH orG2 yG bertanYa itU taHu...~~~!

Monday, November 9, 2009

boRinK Or iGnoriNg?




salamZZzzZZZZzzZz..

banGun agaK lewat ye pagi nie (moteeeeppp pagi?)....aku sedar kOl 10 rasanya... niat d hati nk terbang ke Mid...tp cam dah lewat...klu nk mandi n siap pastu nk naek tren lak, konpem kol 1 ke 2 baru sampai... pastu cam x worth plak nk ke MiD for one muvie...ape2 pun, aku mesti gegeh gak tgk 1 cite pun... x kesah la... borinK nie...!!! btw, aku kan calOn lelaki gegeH 2009..!




dalam otaK aku ligat berpk, sape insan istimewa yg akan aku ajak g tgk muVie..maklum la, beta yg akan mem'belanja' insan ittew.. duit ngan berkepul2 nie....hurM, call keTam, x angkat..Bunda, x angkat... tencion tOl... tingat kt Geraaaa.... minah speaker yg gilur ittew.... with only a call dia ngan suara yg riang mula membingitkan speaker telepon aku,...


"geera, lets go to da zOOOooOoO... uhuhu, Mid sebenarnye... negoK muvie" aku dengan penuh sopan memancing dgn key vokal yg agak suam2 kuku manja nye....




" ala, org baru balik exam nie..., berak pun blOm lagik".... sentap kejap..! ape kes berak ngan exam lak kan? owH, rupanya yg bab berak tu aku memandai je menambah... nk menyedapkan cite....




"alah, nk g tegoK cite Phobia 2 ngan cite Jeniffer's Body... erM, satu cite pun jadi la... u dah tgk Phobia 2 kan?".... saje je aChinG tanye.... buat2 concern, padahal nk pancing...




"Ok la, erm, i ade keta skunk nie... jOm r... isk isk, ade exam la esOk....1 paper lagik...cane?" nk kene lempang gak betina nie ngan aku...mampos ko la... ko yg exam, bukan aku....ble plak tanye aku cane? tapi aku tetap maintain dalam menjayakan lakonan mantap aku...

" cam nie la, kita g dalam 3 jam je paling lama pun... g tgk pastu lunch,then balik.... ble? ala, klu ko dok bilik pun...bkn watpe pun kan? gelintir taik idung saje, dah abeh sejam kan? tu bloM masuk picit jerawat, online facebook, basuH baju dalam (kene sental kuat2, kang x ilang bau)..." itu la pendapat aku yg paling best setakat nie..




"ok la..." jawab minah Geraa dgn ala kadar....bila tercetus je ayat jawapan yg sebegini rupa...aku terus je lompat dr katil n mandi... malas pK hal semalam... sO, lets find entertainment..! yehaaa...!!!
sesampai je kt sane, aku pasang badan dulu kt toilet..ari nie gaya agak up to date ye..! saje je, nk sempoi2...malas nk bersiap..!!

erM, kLu nk g alamanda negOk muvie... cinema nye kt bawah ye...ikot je signboard nie...!





snap pic ngan tiga ekor chIpmunK nie dulu... hurM, nie kali ke-2 aku ambik pic ngan diorg.... sebelOm nie aku penah post gak kan.... tah la, lama tOl cinema nie letak pop-up diorg kt ruang legar GSC...



sampai je sana... aku pasrah kejap.. ye la, sepanjang jalan Geraa asyik bercakap ttg kestupidan dia dalam memandu keta... sedeh tOl.. bagi aku....ok je... ala, x ramai yg ble bawak manual kan? sO, there's nothin to worry of? erm, kami pilih cite Jeniffer's Body lakonan Megan Fox.. chantek tOl minah nie.... aritu dengar cite, dia nie Khunsa.... tak tak la kebenaran nye...



nie bunTinG cite tur... smart kan? Megan Fox mmg chanteKKk..!!


cite mmg best... tapi duration agak panjang.. kadang2 ade part borinK... mengisahkan ttg dua org kawan baik, tapi yg sorang dh d jadikan bahan dalam ritual oleh sebuah kumpulan band... tujuannya adalah untuk menjadikan kumpulan band tu terkenal... sO, si megan Fox nie la yg jadik mangsa... namun begitu (ayat tetap), utk menjalankan pemujaan mesti kene pakai gadis sunti @ dara.. si megan foX nie bukanlah dara sebenarnye...sO, dia bertukar jadik drakula or mayb satanic.... banyak unsur2 lucah dlm cite nie.. aku terhibur...geraaa ngan aku asyik gelak je...




kami lepak cafeteria Alamanda for our lunch...then makan mcD for da hi tea (hi-tea la sgt..!)...gegeh berlari ngan geraa ke mcD sbb nk dapatkan set lunch yg jauh lebih murah... pastU, ble plak teserempak ngan MeK (pelakon kelantan) kt kFc... aku snap pic ngan dia... ok je, cam biase, aku plak yg nampak cam artiZ.. kuikuikui...


ChoMeL meK kan? tapi dia nampak berisi sket... hurM, for me, she's very down to earth...! suke la kt dia...

nie Lunch i ngan Geera..! waffeL 4 seasonS.. it called pettite 4..!

hurM, kenyanG..!!!


watsoeve, janji nk g alamanda 3 jam..dah jadik 5 jam... cian kt Geera...nk wat camne kan, ujan lebat masa tur... kami cam malas nk balik...jenjalan dulu kt alamanda..
ptG aku kuar ngan aBg akU g makan SuP geaR bOx... erM, sOk dia ajak g karaoke kt TasiK Idaman... sYed ngan Cik Non pun nk dtg...nk menguji vokal katanye... aku pasrah je... sebagai artiz versatile, aku akan memenuhi undangan... ciK noN terkenal ngan kelantangan vokal nye yg melampau2...




ka la... need a rest... mlm nie nk lepak jaxa... then nk tido awal... rasa cam nk demam je 2 3 ari nie... cam biasa.... katil n my comforter adalah ubatku....!




byeeeeee!!!


1 comments:

geera johari said...

hee...;D
v0ngga jp..~
^^