? ??????????????Love in the Fields? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 643 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????botanical evolution? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 876 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

me..myself & i...

me..myself & i...
a simpLe perSon wIth eXtra cheeSe smiLe... OrG cKp MuLOt aKu puaKa*** oRg kata best JadiK aKU*** OrG kata aKu aNaK orG kaYa*** OrG seLalU liHaT aKu sebaGaI roLe moDeL*** orG taw aKu good in havinG relatioN*** tapI, pernaHkaH orG2 itU dtG daN bertanYa pada aKu tentanG mcm MaNa periTnya aKu jalaNi kehiduPan aKu***?!!! KalaU laH orG2 yG bertanYa itU taHu...~~~!

Saturday, October 24, 2009

ciNta jaRaK jauH..? leH caYe ke?

hai anda2 sekalian...



CinTa jaRaK jaUh................leh caYe kew?





erm, lets talk bout CJJ or cinTa JaRaK JaUh...! well, whoeve yg d tanya pasti menggelengkan kepala kan... sape nk dok berjauhan ngan orG yG tersayaNg.. but, there's a story la pasal kawan akU nie yg ble plak cinta jauh bagai nie... x paham aKu...





"camne ek, ko leh caya kt JantaN tu...tah2, ngaH sedaP 'cIk aPom' dgn betina laeN kt kuarterS dia...???"....kata akU yG penuH dgn perasaaN baToOOoo aPi... Batu aPi pUn ble jeles kt aKu sbb aKU nie lagIk best dr BatoOoo iittew....






"ala, cam ni la... aKu percaya dia sbb dia x penaH waT haL lagIk sblm nie.... btw, klU dia beranI wat hal..akU 1000 kalI legi leh buat taw x?".... jawab perempuan bedebah yg budget diri dia cute...chantek ke kaw? er, acyually bf dia budak keje hotel.... jauH duduk d johor...yg pompuan nie dok UKM... tapi kan, dr ayat dia td... nampak sgt dua2 xleh caya...sbb masing2 ade ego sendirik.. kan? so, ape2 pun leh terjadi klu doK jauH nie...




tapikan, kalau dh bercinTa jaraK jauH nie... medium yaNg paling d inginkan adalah sebuah HanDphone....!! baK kata org.. biar xde duit, jgn xde kedit...! penting OOooOoOoo...kadang2 sehari x dgr suara dia... cam nk meletop MeduLa Oblongata...x keruan d buatnye...



anda mcm nie x? uhuhuh, nie la posisi paling best tido klu kita ngah mengharapkan dia telepon kita waktu tgh2 mlm.. handphone kene d peloK... br rasa Vibrate time si dia call.. aKu penah gaK jadiK cam nie dulu.. dulu la....




ala, maen ngan nafsu nie... xpayah la... bayangkan.. klu kita nie org zaman 1960 dulu laen la.. xde pengaruh pape... skunk nie, mcm2 ade... pompuan lak pakai ketat2..yg laki bukan maen juling biji mata klu ade pompuan singgah ke kornea dia... hurm.. cane ek? ble caya ke cinta jarak jauH nie??






kawan akU budak hair stylist penah gak lemparkan kata2 dia yg masih aku ingat sampai skunk nie...SyawaL nama dia... elOK r...kenal dia pun time bulan syawaL..








"for me la, i wud b prepared...! prepare myself with spare part... coz we dunno what will happen to us in future.. tah dia ade jantan laen ke, sape ke... betina laen ke... ala, laki skunk...bkn leh caya.. achiNg str8.... belakang kita... hanCoR...!!!"..gitoOoooo statement... erm, toL gak... tapI ade gak stamement mamat nie yg x btoL...




Nie la SyawaL ittew.. uhuhuh... acHinG je lebey.. klu kene tinggaL ngan kekasiH hatI, meratap bagai la mamat nie...




somehow kan, sedeh gak la klu dok jauh2 nie... erm, lebih2 lagik klu kt Universiti nie... turun je cafe, nampak pasangan ngah bercengkerama asmara dana... g fakulti lak, nampak couple ngah syok dok study sama2....




maU x jealoUs klU daH dok dLm situasI cam nie..!!??? MaU meleleh air tut d buatnye..!




yg dok single mingle or yg berCJJ nie... hurm, mcm nk meruntun je jiwa nk kan belaian dan kasih sayang... ala, x payah la belai lebih2... ble tgk muke or even kelibat pon jadi laa....uuhuhuh, klU dh doK sorang2 nie... rasa cam tersisih.. terbuanG jaUh...





rasa diri nie tergantOng... cam d ganTunG x bertaLi... sedehnyer....!!! uhuhuhu...




dan percayalah, CJJ akaN membentOk ke'Jealousan' yang sGt melamPaU2... JealoUs di sini bermaksOd terBahaGi kepada 2 bahagiaN yaKni... jealous kepada pasangan laen n JealoUs kLu pasangan kita kuar kemana2 bila dia dok jauh ngan Kita (nie yg paliNg berat!)...even kLu dia lambaT anGkaT call pun ble meletuS peranG dunia ke-dua... tambahan plaK, klu dia x angkaT caLL...mcm2 la akan muncuL d benak pikiran kita... yer x? setuju? nape jadik cam nie ek?




adakah ke'jealousan' yg melampau mampu merubah bentOk muka aKu kepada muke jiN tanaH nie..!! owH..tidak..!!




akU??? aKu penah gak la terjebak ngan CJJ nie.. well, as for me, x la susah sgt nk maintain CJJ nie... juz need patience and at da same time passion in ur love... sumore, kita kene la berkorban sket... dulu, wlupun kami jauh...tp kami tetap berusaha utk bersama.. i mean, penah dulu kami tetapkan janji, every week kene balik n jumpa... sama i ke tmpt dia or dia ke tmpt i... but it last longer for a year je... budget x mengizinkan uolZZzzZzZ... tapi berkekalan gak kan... 5 years ok!!!! pastU hanCoR gaK... tp sbb laen la... motepPppPppP nk gtaw uolzZzzzzZzzZz yg bermulOt muraI sekalian alam...!!




skuNk nie...ade lak yg masOk merisik.. hurm, tah mcm mana la nk handle.. coz, klu kita ckp kita x percaYa CJJ, dia kata kita x cuba lak kan.. hai.... susahanye.. uolzzZzZzZzz cane??? anY advise?


arioSsssssS...

5 comments:

gahara_az said...

OOooooo dah ada yang merisik ke?

DaneL LomaNi said...

merisik je..meminang blom!

ayu aziz said...

wow... kesah 5 taun tuh msih ade dlm ati ea?? hak3 :))

Auto and Trucks said...

oke...

DaneL LomaNi said...

aKu dowN ngaN ayu..!