? ??????????????Love in the Fields? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 643 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????botanical evolution? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??4 Grabs Today. 876 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

me..myself & i...

me..myself & i...
a simpLe perSon wIth eXtra cheeSe smiLe... OrG cKp MuLOt aKu puaKa*** oRg kata best JadiK aKU*** OrG kata aKu aNaK orG kaYa*** OrG seLalU liHaT aKu sebaGaI roLe moDeL*** orG taw aKu good in havinG relatioN*** tapI, pernaHkaH orG2 itU dtG daN bertanYa pada aKu tentanG mcm MaNa periTnya aKu jalaNi kehiduPan aKu***?!!! KalaU laH orG2 yG bertanYa itU taHu...~~~!

Friday, October 30, 2009

Demam... i HatE FeVer...

hi salam....



ari nie demam.... damN..!! i hatE to b like diz...
badan rasa sengaL2, n muke jadiK pucaT.. what shud i dO..? suPPose nk kuaR g MiD n have mY VaniLLa Iced Blended Venti... gOd!!! kempunan laGik la minggu nie... kt luaR ujaN... tadi dunia nie gelaP sekejaP sbb reduP sgt2..







erM, ni la redOp yg aKu maksudKan tu... gelap kan? cam dh nk malam..




kilat sambar menyambar... aKu selimOt diri aKu dalam kesejOkan ptG yg menyeluBunGi diri... hurM, when is da last time i mkn panadOl ek? dh x ingat... am x a gud patient.. weLL, akU x percaya ubaT ubataN nie... n doesnt mean i nie suke berbOmoH...i believe a gud rest will cure us naturally...




nie la muke demam aku... aku xgemar nk publish pic nie... tapi, utk memahamkan korang yg akU ngah demam.... terpaksa la mengemukakan pembuktian... pucat kan?

tetiba rasa rinDu nk makan aiS keriM vaNilla kt BaskiN roBin... hurM, who gona company me? klU mkn sorang2 nnt rasa sedeh... toL la ckp org, iCe CreaM will burn ur feelings.. tats why bila kita nGah sedeh2 kita shuD eat ice cream...

k la... 2nite rasa caM nk jadiK jahaT... its FridaY nite rite...? saket n demam tolaK tepi... yg pentinG kene kuar hang out n a little 'excercise' wud b da best medicine..! huahuahua...

tata....nk kembali menyelimOt badan ku coMel nie.. well, ape2 pun ble jadik tyme2 sejOk cam nie.. takotnyeee....!! hehehehehhe...

1 comments:

nadwa said...

waha...padan ar muka cm nangka je jupe ri ni? hehe... btw, stju! mkn ubat je x elok sgt.dahlah sintetik drug. bg kesan buruk utk jngka masa pnjg. hu.. samat sehat